Första etappen avklarad

Befinner oss nu i Stockholm där vi sovit hos Hannas mamma. Var igår tacksam över att ha bokat om till bussbiljetter, bekväm buss och gott om utrymme. Enda nackdelen var att busschaffören redan igår ville vänja oss vid värmen som väntar, så det var ljuvligt med frisk luft vid ankomst till Stockholm.

Nu känns det att det närmar sig, pirret i magen har inte direkt blivit mindre. Om några timmar fortsätter färden mot Arlanda och flyget som tar oss 7950,11 km söder om Borås.

Tandläget är okej med hjälp av lite smärtstillande tabletter. De har varit mina bästa kompisar de senaste dygnen!

Nu blir det lunch och sen försöka få på oss lite andra kläder än pyamasar... Vi tyckte vi förtjänade lite lugn och ro då vi inte återser någon säng förrän i morgon kväll.

På återseende!

Kommentarer
Postat av: sylvia

låter bra att ni kommit till stockholm.nervöst här också att skicka er så långt bort. här håller vi på att skotta tak fria från snö innan regent kommer och tynger på. ha det gott på er resa. försök sova på flyget.kram mamma

2010-02-24 @ 22:34:21
Postat av: jenny

7950 km låter inte så långt även om det är det i verkligheten! ska bli spännande att läsa nästa inlägg - hoppas flygresan gick bra! :)

2010-02-25 @ 21:31:03
Postat av: Ammi

härligt att ni är på väg!!! Ha det gott i landet i söder och var SÅ rädda om er!!! Kram Ammi

2010-02-25 @ 23:09:35

Lämna gärna en hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0